OM OSS

VILKA ÄR STYRGROSSISTEN?

Styrgrossisten är Sveriges bästa KNX-grossist. Vi är ett modernt företag som med den senaste tekniken, innovativa idéer och beprövade koncept erbjuder Sveriges elinstallatörer en samlad handelsplats för produkter som kräver spetskompetens. Stort fokus ligger på styrtekniska lösningar för fastigheter och teknikoptimering. I och med att vi är en leverantörsoberoende grossist som tillhandahåller service, teknisk support i egen regi och tillämpar kundvård utöver det vanliga, stortrivs elinstallatörer, integratörer, konsulter och centralbyggare hos oss. Vi förmedlar en samlad bild av den senaste tekniken inom byggnadsautomation och där vi även hjälper våra kunder med att välja rätt system och komponenter för bästa möjliga totallösning för alla parter, både sett till hårdvara som mjukvara.

HÄR HITTAR NI OSS


STOCKHOLM

På vårt huvudkontor i det pulserande hjärtat av Stockholm, finner du ryggraden i vår tekniska support-avdelning. Det är här våra experter inom teknisk support håller till, redo att bistå med sin expertis via både workshops och personlig rådgivning. Våra vackert utformade representationslokaler är öppna för kunder och partners, vilket gör kontoret till en levande mötesplats för idéutbyte och innovation. Stig in i vår välkomnande reception och bli hälsad av vårt trevliga receptionsteam. Vi ser fram emot att dela med oss av vår värme över en färskbryggd kopp kaffe och intressanta teknikkonversationer.

Besöksadress:
Vasagatan 7
111 20 Stockholm
Tel: +46 (0)10-151 09 20

KUNGÄLV

I Kungälv, en bit från stadens brus, ligger vårt huvudlager. Denna facilitet är själva navet i vår verksamhet, där alla våra produkter och leveranser administreras. Vårt logistikcenter här är optimerat för effektivitet och precision, och det är från detta väloljade maskineri som alla leveranser skickas. Intill lagret har vi även vårt energiska säljkontor där våra dedikerade säljare arbetar för att erbjuda de bästa lösningarna för våra kunder. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss här i Kungälv, prova på vårt flipperspel och avnjuta en avkopplande kaffestund tillsammans med teamet. Vi tror på att en avslappnad miljö främjar goda relationer och ser fram emot att bygga en sådan med dig.

Besöksadress:
Västra Strandgatan 2  
442 30 Kungälv
Tel: +46 (0)10-151 09 20


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.